Dr. Trócsányi és az Európai Bizottság magyar hangja: Dobrev Klárika.

Kezdjük a legfrissebb hírekkel, David Sassoli szóvivője csütörtökön este bejelentette, hogy hétfőn a két jelölt- nevezetesen a román, és Dr, Trócsányi-ügyét újra tárgyalja a JURI. A szóvivő szerint azt várják a JURI-től, hogy javasoljon megoldási módot a megállapított összeférhetetlenség orvoslására, vagy egyértelműen mondja ki az alkalmatlanságot. / Mindkettőt dokumentumokkal kell alátámasztani! / Mindebből az következik, hogy a két politikusról született vélemény nem felel meg a követelményeknek. Ennyi a hivatalos hír, illetve nemzetközi megfigyelők nem zárják ki az újra szavazás lehetőségét sem.

Erre mi történik kis hazánkban Rónai Egon- hogy tud a tükörbe nézni?- rögtön riportot készít a nagy magyar igazmondó Dobrev Klárával. Klárika ájtatos arccal, némi felháborodott szemforgatással óriási erkölcsi veszteségről, Dr. Trócsányi morális megsemmisüléséről tartott előadást. Itt már szó volt Orbánról, a magyar helyzetről-természetesen mi megyünk Európával szembe-és Egon szerkesztő úr tátott szájjal hallgatta az erkölcsi magasságokból lezúduló prédikációt. Majd mellesleg Klárika kijelentette itt vége az egésznek, lezárult a jelölés, ehhez képest David Sassoli elnök úr másképpen látja.

Ez idáig talán rendben is van a DK sötétségét már régóta ismerjük, de amit Klárika művelt az a pofátlanság teteje, és Rónai Egon ezt szó nélkül tűrte. Klárika síkraszállt, hogy politikus kormányzati megrendelést soha nem fogadhat el ez etalon-csak emlékeztetni szeretném, hogy az Altus Eu-s megbízása mi francnak minősült, amikor a férje aktív politikus- és tovább, hogy család társaságai ellen lefolytatott vizsgálatok ELÉVÜLÉS,  és nem bűncselekmény hiánya miatt szűntek meg. Tovább emlékeztetném a Mama részéről MOTIM megvásárlásához nyújtott hitel szabálytalanságaira, majd később a sunyi, fű alatti szerződésre amikor a villamosáramot áron alul kapták. Tegnap osztottam meg a Magyar Nemzet cikkét az olajozásról….és a többi, hasonló ügyről Gyurcsány neve majd mindenhol felmerül. Klárika korrupcióról beszél a NER rendszerében, akkor nézzük az Mszp hátterével működő bankárokat: Kollarik / Iparbankház / Princz Gábor / Postabank/ Kovács- Kunos páros/ Agrobank/ Kulcsár- Rejtő páros / Kand H / Felcsúti a CIB csődbevitele, Szűcs Erika, aki még most is DK-ban tevékenykedik / Rákóczi Bank  /….folytassam? Nem elég a papír.

Szóval visszatérve: a bevezetőben említett hír a tény, és ennyit KLárika erkölcsi normáiról.

Van viszont ennek a dolognak egy sokkal jelentősebb oldala: nevezetesen az Elnök úr helyében majd megkérdezném mi alapján hoztak ilyen döntést, mi alapján járatják le a már eddig sem nagy tekintélynek örvendő európai intézményrendszert. És ha kiderül, márpedig most kell kideríteni- mert ha nem akkor az EU tele lesz  ilyen ügyekkel-hogy egy elvtelen lobbiról van szó, akkor JURI tagjainak az alkalmasságát is fel kell vetni. Az OLAF-nak ugyanis ilyen hatásköre is van, nemcsak pénzügyi vizsgálatok.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply