Az ATV és a választás

Mostanában időnként megnézem az ATV  Egyenes Beszéd című műsorát. Ezzel csak az a bajom, hogy már a műsor címe sem igaz. Na, mindegy nem ezért ragadtam billentyűzetet. Akkor miért? kérdeznék, és erre a válasz: világosan látszik, ha nézzük a műsort. Máshol is írtam, és ez a műsor is alátámasztja abeli véleményemet, hogy az ellenzék szellemileg teljesen kiürült. Most nemcsak arról beszélek, hogy nincs ideológiai megalapozottság, hanem csapongás különböző vélemények között. Nincsenek új emberek, hónapok óta a leharcolt régi politikusok osztják a nem létező észt. Lendvai- nemleszgázáremelés-Ildikó visszatérő vendég, ma is nagyot alakított, azon túlmenően, hogy az új protkó két számmal nagyobbra sikeredett, és állandóan selypít. Szóval aztat közölte a lelkem, hogy az összefogásnak meg kell mutatnia, hogy van más kormányzási lehetőség……igen Ildikó néni emlékszünk rá, majdnem belerokkant az ország. Egon mindezt rezzenéstelen arccal hallgatta. Na, erről ennyit Ildikó gázszakértő már nem fog változni,aki akarja nézze, én ezt utoljára tettem.

Ami miatt mégis írásra adtam a fejem: az ellenzék totál kiakadt, hogy Gulyás Államtitkár úr sejtette, hogy az 1000,0 milliárdos megállapodás nem biztos, hogy érvényes lesz Karácsony és a kormány között. Beindult a gépezet, ez zsarolás, szemét módon visszaélnek a hatalommal,,,Fegyverbe!!! és a többi. Na, ha bevette mindenki a gyógyszert, lehiggadt, akkor egy példával érzékeltetném, hogy miről van szó. Ha valaki személyesen-mondjuk egy barát- ígér nekem egy komoly összeget egy projektre, és valami miatt én kiesek, az üzletből és aki a helyemre lép nem is azonosul a projekttel akkor ha a barátom visszalép a folyósítástól akkor ő egy szemét pali?

Ugye, hogy nem? Na, most itt pontosan ugyanez a helyzet…..Tarlóssal szemben van egy kialakult bizalom, amit az eddigi munkájával alapozott meg. Ő, a munkatársaival készített egy- a főváros szempontjából jó tervet-ami találkozott a kormány elképzeléseivel, és ezt előlegezte meg a kormány. Most jön egy „földrajztudós” ellenzéki ember, aki még sehol semmit, de semmit nem bizonyított, körbejárta az összes létező pártot, programja nincs legfeljebb annyi, hogy fákat fog ültetni, és vitatkozni fog  a kormánnyal. Ez valami dili a az ” ellenzéki” oldalon, már Olgica is asztalhoz akarta kényszeríteni a miniszterelnököt….bele is bukott. Őszintén Hölgyeim és Uraim, mindezek után Önök adnának egy biankó csekket Karigerinek?

 

Hozzászólások

comments

Leave a Reply