Napi morfondírozás

Tombol az ún. ellenzéki csürhe, írnám szívem szerint, de udvarias ember vagyok, így nevezzük  őket tájékozatlanoknak. Habzik a szájuk, hogy Von der Leyen nem az ő kezükből eszik. Vásárhelyi Márta őrjöngött, a nagyon megmondó, nagyon demokratikus Klárikával együtt. Hasonlóképpen a Momentumos nem tudom minek nevezzem alakulat. Szóval rájuk tényleg érvényes a mondás: „nem az a gond, ha az okos hülyéskedik, hanem, ha a hülye okoskodik.” Ne tessenek csodálkozni ennek van tudományos alapja is ami Justin Kruger és David Dunnig kísérleteivel is bizonyított. Ők azt állítják, hogy a kognitív képességeink, és a kognitív képességeinkre utaló kognitív képességeink, magyarul: hogy mennyire  gondoljuk magunkat okosnak, egy tőről fakadnak. Vagyis ha okosak vagyunk, akkor butábbnak hisszük magunkat, ha pedig butábbnak akkor okosabbnak. Igen, ők azok akik nem vitatkoznak, hanem ellentmondást nem tűrően kijelentenek dolgokat és azt harsogják mindenütt. Őket úgy találjuk meg a neten, hogy iskolai végzettségük rovatban az élet iskolája szerepel, ahol az Isten a tanár. Innen tudható, hogy a nyolc osztály is nehezen ment. Ők azok akik ha a kommentjükre megírod az igazságot, vagy más véleményt, akkor rögtön zárja a beszélgetést? nem vagyok hajlandó ……itt általában valami szitokszó következik vitatkozni. Ők azok akik életben tartják Gyurcsányt, a maradék Mszp-t akik szerintem a választások után újra egyesülnek.

Újabb alakulat is bontogatja szárnyait a korábbi SZDSZ elszáradni látszó gyökeréből új hajtás fakadt, igen Ők a Momentumosok. Miről lehet felismerni őket? Ugyanúgy hazudnak, és félrevezetik az embereket, mint „dicső” elődjük. Én még emlékszem, hogy az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásokon, ők voltak a legantikommunistább párt. Ha meghallották, hogy kommunista, már habzott a szájuk, mindenkit átvertek. Nagyon sokan bíztak bennük, a végeredményt láttuk….. az antikommunista pártból a legkorruptabb párt lett óriási károkat okozva az országnak. Ma napjainkban a legdemokratikusabb ellenzéki párt, ami nem lehet más, mint a DK, azzal támadja Tarlós Istvánt, hogy SZDSZ-es volt. Igen, mint sokan mások, ahogy fentebb írtam…..de ezek az emberek ott is hagyták őket amikor a báránybőrből kijöttek a volt ÁVÓS gyerekek, akik pont úgy viselkedtek, mint az apjuk.

Nos, kérem ez az ellenzéki platform alapja, még mindig nem nyugodtak bele, hogy nem tudnak hatalomra kerülni, már lázadásokat szerveznének, ki kell menni az utcára-az sem zavarja őket, hogy nagyon kevesek mennek velük-szervezik az NGO-kat, döntően külföldi segítséggel, ami az anyagiakat sem mellőzi. Ők akarnak anarchiát, zavargást mindent ami a törvényes rendet megbontja……és igen, Ők a függetlenek napjainkban. Korábban esküdt ellenségek, lettek villámgyorsan függetlenek az antiszemiták a ballibbantakkal, mindegy hatalom, hatalom… Kb. így találhattak egymásra annak idején a nyílasok a későbbi ávósokkal és lettek a legjobb kollégák.

Azért vannak biztató jelek is: lemondott a 168 óra vezetése, többen távoztak a Klubrádióból….lehet, hogy tisztul valami? Szóval, nagyon tessenek megnézni, szavazás előtt, hogy  kik vannak az ún. független jelöltek mögött.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply