Dobrev Klára és az ATV

Hááát, igen a nagyot mondó Klárika tegnap ismét szerepelt az ATV-ben. Esküszöm Ő hozza nézettséget a híveknek feltétlenül, a nem híveknek újabb tanulmány a gátlástalan hazudozás témaköréből. Korábban írtam egy cikket ezen az oldalon, Déjá vu…érzésem van címmel, ez azért érdekes, mert az abban leírtak egyenes út a mostani hazudozásokhoz. Az első ami folyamatosan napirenden van nála az ún. korrupció és előszeretettel idézi az OLAF jelentéseit……csak egyet nem említ, saját szerepét. Igen az a nagyszerű alakítás amit 2004-ig, mint a Nemzeti Fejlesztés Ügynökség alelnökeként aláírogatott szerződésekre vonatkozott. Ezért követel tőlünk az Unió 18,0 milliárd ft-ot vissza. Jól tetszenek olvasni 18,0 milliárdot, amely a második legnagyobb tétel a négyes Metró sumákolásai után. Az ügyben információim szerint nyomozás folyik.

Na, ennyi bevezetés után nézzük a tegnapi adást, ahol Klárika már lassan úgy nyilatkozik, mintha Ő lenne az Eu elnöke. Már belengette, hogy hatásos fellépésének köszönhetően Dr. Trócsányi László nem azt a pozíciót fogja kapni amit a Fidesz szeretett volna. DE IGEN Klárika  arra a pozícióra  jelölték mint ahogy ma ezt Ursula von der Leyen asszony bejelentette. De ez nem lep meg senkit, hiszen a neki írt levélről is behazudott mindent, vagy ha udvarias vagyok nem tud olvasni. Ennek a nőnek a tudatlanságán kívül csak az Orbán fóbiája nagyobb….már-már beteges gyűlölettel támadja a kormányfőt. Nos, erre „politikusra” szavazott néhány százezer honfitársunk. Ezekre a politikusokra akik most ráadásul sok helyen eljátszák a független jelölt szerepét, és most annyira,de annyira demokratikusak, hogy olyan már nincs is a világon. Nos, ha történetesen nyernének a pofára eső koalíciós támogatóinak idézem az alábbi állatmesét. Már nem emlékszem, hogy Aesópus vagy La Fontain írta, a mese a következő:

Télvíz idején  nagyon sérült , félig megfagyott kígyót talál egy ember. Felveszi, haza viszi és otthon a jó melegben ápolgatja, ez így megy tavaszig. Tavasszal a jó időben kiengedi a kígyót a napsütésre, mire az rögtön megmarja. Felháborodik az emberünk: ez a hála kérdezi, egész télen ápoltalak, etettelek? Ez igaz, mondja a kígyó, de kezdettől tudtad, hogy mérges kígyó vagyok.

Tanulság: senki sem tudja megtagadni önmagát…..na, ennyit a Dk-ról, az Mszp-ről és a hozzácsapódott nagyon függetlenekről.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply