Kiss László effektus,avagy meddig süllyedhet a magyar „újságírók” egy része?

Amikor barátaimmal elindítottuk ezt a blogot azt fogalmaztuk meg, többek között, hogy a bulvárt azért lehetőleg mellőzzük. Ez eddig így is volt, de ami napjainkban történik az úszószövetség kapitánya körül az szerintem túl megy minden határon. Zseniális „oknyomozó újságírók” kinyomozták azt  amit mindenki tudott, hiszen a kapitány soha nem rejtette véka alá a történteket. Az akkori „független” bírói gyakorlatot ismerve meghoztak egy ítéletet amit  a vétkesek leültek. Érdekes, hogy az „oknyomozás” eredményeként senki nem beszél arról mi történt a másik két delikvenssel, élnek, halnak,milyen pályát futottak be? A nagyon tárgyilagos „oknyomozók” a periratokból csak azt ismertették ami számukra fontos volt. Nem foglalkoztak azzal, hogy Kiss László végig tagadta a vádat. Szóval csak Kiss László volt az érdekes, és ahogy később láttuk az úszószövetség, majd pedig eljutottunk a kormányzati tényezőkhöz, hogyan kaphatott kitüntetéseket, hogyan világították át???? Helyben vagyunk, nem az számít, hogy a kapitányt a hatályos magyar törvények mentesítették az ítélet következményei alól, és azóta példás életmű áll mögötte, nem!! Az számít, hogy a sok tehetségtelen,semmihez nem értő, mindenhonnan kikopó újságírók ennek égisze alatt azt írnak amit akarnak.Egyesek már odáig mennek,és olyan részleteket írogatnak,mintha személyesen ott lettek volna.  Mások, már ügynök múltat vizionának, mert akkor ez volt a szokás. Ezt tovább göngyölítve már támadható a kormány,hogy az ügynökök köztünk vannak. Ma már az eddig jól működő úszószövetségről kiderült, hogy ugyanolyan diktatórikus módszereket alkalmaz, mint a kormány.A téma nélküli megmondó emberek pancsikolnak a bűzös iszapban…..világos, elég a bevezetőben megemlíteni a kapitány nevét, és minden szemétség, alaptalan vádaskodás mehet az oldalra, kellenek az  olvasók. Az ,hogy ez méltánytalan egyáltalán nem érdekli az ebben tobzodó portálokat. Nem is várható el tőlük, ha megnézzük kik üzemeltetik,és milyen portálokon ömlik a szenny.

Amit viszont nem értek, miért hagyja ezt az alaptalan, a témához már semmiképpen nem csatolaható hazugságáradatot a Magyar Újságírók Szövetsége????Egyáltalán az etikai bizottsága fellépett-e valakik ellen az elmúlt időben???Ja, tudom a bizottságot újra kell jelölni, nincs idejük ezzel foglalkozni.De hol van ilyenkor a média felügyelet????Meddig engedik, hogy büntetlenül,bárki hazudhat a médiába????

És….ezek azok az emberek akiknek az oldal látogatottsága miatt semmi sem drága. Egy magát írónak nevező szüffrazsett, már burkolt, és aljas módon Egerszegi Krisztinát gyalázza….kik ezek az emberek akik soha az életben semmit nem értek el, akiknek semmi sem szent???? Ezek az egyetemet tíz év alatt, vagy még akkor sem végző, senkiháziak,aki megtalálhatók minden utcai megmozduláson a kendermagos, mostmár hivatalosan kéregető Juhász és hasonnszőrű pesti srticik.

Mindezek mellett elfelejtik, hogy az általuk gátlástalanul gyalázott ember olyan eredményeket ért el, amire az egész világ felkapta a fejét. Keresték, kutatták mit tudhat ez az ember, hogy hatalmas fölénnyel veri versenyzője a világot. Kovács Ágival bebizonyította, hogy más úszásnemben is profi. E mellett megszervezete, és sok fiatal tehetséges edzővel odajutatta a magyar úszósportot ahol van….a VILÁG ÉLVONALÁBA. Hány területen büszkélkedhetünk ezzel????

Szóval ha rajtam állna a csaholó kutyákat összegyűjteném, és kötelezném őket, hogy olvassák el Victor Hugo klasszikusát a Nyomorultakat. Utána olvassák el mit írtal eddig és nyugodtan köpjék szembe önmagukat.Pedig Jean Valjean még közben a kis Gervais-től is ellopott egy pénzérmét…..Kiss László viszont nem. Na, lehet gondolkodni.

Hozzászólások

comments