Köszönöm az érdeklődést

A cím azoknak szól akik érdeklődtek, hogy régen írtam az oldalamra, és mi történt? Rövidesen folytatom, de most olyan témák jöttek elő amelyekhez érdemes egy kicsit jobban utánanézni. Az ukrán háború kapcsán elővettem a Henry Kissinger: Világrend című könyvét amelyet 2014-ben adtak ki. Nagyon érdekes és tanulságos most 8 év távlatából újra olvasni a könyvet. Aztán a diósgyőri foci ügyek kapcsán tervezek írni a magyar foci állapotáról, ahhoz is utána kellett keresni néhány anyagnak. A harmadik ok amit már nagyon régen tervezek, hogy átalakítom a zotmundhirek oldalát, kicsit dinamizálni akarom, áttekinthetőbbé teszem, hogy a régi cikkek könnyebben elérhetők legyenek. Nos, ehhez keresek WP oldalhoz értő informatikust. Az ukrán-orosz háborúhoz az említett könyvön kívül még sok gazdasági adatot is átkell hogy nézzek, mert tetszik az EU-nak vagy nem tetszik, ez bizony kőkemény gazdasági háború amely az Európai Unió ellen irányul.

Ehhez egy nagyon találó idézet Kenneth Boulding kvéker közgazdásztól:

” Aki a véges rendszerben-a Földön- végtelen növekedést képzel el, az vagy őrült, vagy közgazdász.” A háborúhoz pedig Karl Kraus idézete:

A háború először remény, hogy utána jobb lesz, aztán elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz, aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki, és végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett.

Röviden ennyi, és ennek jegyében fogok írni.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply