Napi dörmögés

Ez a Karácsony gyerek rendesen beletenyerelt a saját hülyeségébe. Ráadásul tudatlan is, mert mindenki ismeri a közmondást: akinek vaj van a fején ne menjen a napra. Ha nem kezd kötekedni- hozzá teszem rendkívül bunkó módon-  a miniszterelnökkel, most még képzett, diplomás embernek tarthatná magát. Miután elvégeztem a magyar sámánképzőt már látom a jövőt: megkérdezik, ugyan magyarázza már meg valaki, hogyan oktathat valaki adjunktusi minőségben a Corvinuszon érvényes nyelvvizsga nélkül? Erre majd jön a baloldal? szokásos mantrája, ez politikai támadás. Pedig nem lesz az, mert érdemtelen módon valaki elől elvette a helyet, és nagyon sok egyetemen, főiskolán az igazi oktatóknak a töke tele van az odaexportált alkalmatlan politikusokkal. Ragyogó példa volt erre a miskolci egyetem szociológiai, politikatudományi  részlege. A balliberálisok most nagyon hallgatnak, de Schmidt Pál esetében habzó szájjal üvöltöztek. Pedig a két ember közel sincs egy súlycsoportban. Az egyik oldalon olimpiai aranyérem mellett számos világversenyen aratott diadal, és komoly nemzetközi sportdiplomáciai karrier, a másik oldalon…….semmi. Aztán majd megszólalnak az évfolyamtársak, hogy mennyire kivételeztek Vele, és hasonlók. Szóval Karácsonynak szerintem annyi, de az lenne a legszebb az egészben ha ezt a DK dobta volna be a köztudatba. Azon az oldalon semmi, de az ellenkezője sem kizárható.

Maradjunk a hazai nagyon koalíciós pártoknál. Most csak egyetlen kérdésem van: tudják egyáltalán mit akarnak? Nézzük a legutolsó témát az Eu támogatási csomagját. Először mindenhol gyalázták a törvényes magyar kormányt, hogy nem jogállam ne kapjunk egy fillért sem. Amikor kiderült, hogy nem így működik a dolog- mármint, hogy Dobrev, Donáth, Cseh felszólal- és jár nekünk a pénz, akkor jött a második húzásuk. Jó kapjuk, de a szabad városok közvetlenül kapják a támogatást. Ezzel csak egy baj volt, azóta sem találom meg mi ez a szabad városok, milyen gazdasági egység, milyen jogi kategória, mi a jellemzője, miben tér el a többi várostól….nem folytatom. Nade, ezzel még nincs vége! Orbán Viktor bejelentette, hogy nem kell az uniós hitel- ezt sokan már tavaly is láttuk, én magam is írtam erről ezen az oldalon-most követelik, hogy azonnal vegyük fel. Az sem zavarja Őket, hogy húsz más európai ország sem óhajtja ezt a hitelt felvenni. Aztán az végképpen nem zavarja őket, hogy nem véglegesen mondtunk le erről a hitelről. Ja, jut eszembe Ők most kormányzati pozíciót akarnak.

Továbbra is áll a balhé az USA-ban, főleg Arizona Maricopa megyéjében. A Dominion Voting Systems és a Maricopa megyei tisztviselők megtagadják a a választási gépek jelszavainak  az átadását az arizonai auditoroknak. Megy az egymásra mutogatás, állítólag 2,1 millió szavazatról van szó. Forrás: The Epoch Times.

Tegnap írtam a német eü miniszter kijelentéséről, hogy az Eu által nem engedélyezett vakcinákkal oltottak védettségét nem fogadják el. Kicsit birizgált a téma, utánanéztem, 2017 óta Németország legnagyobb kereskedelmi partnere Kína. Második Franciaország, harmadik az USA.  Ez a teljes forgalom, azaz az export és import teljes összegére vonatkozik. Szóval akkor ki fog utazni és hová?

Hozzászólások

comments

Leave a Reply