Hülyeségek nemcsak nálunk

Több alkalommal értekeztem ezen az oldalon- és a hozzászólásokból látom, hogy sokan egyetértenek velem-  hogy valamit kezdeni kellene a képviselők iskolai végzettségével, alkalmasságuk vizsgálatával. Ma bárki mindenfajta megkötés nélkül- ne legyen büntetett előéletű-képviselő lehet, ha megválasztják. Sokan úgy gondolják, hogy ez a mi problémánk, de máshol sincs másképpen. Kérdezhetik, mi ezzel a baj, csak annyi, hogy kis országban ha hülyeséget csinál a politikus, kis probléma, nagy országban már világkatasztrófát idézhet elő. Minden külön válogatás nélkül nézzünk néhány példát napjainkból.

John Biden elnök figyelmét több amerikai állam vezetője felhívta, hogy csökkentse a munkanélküli segély összegét, mert komoly munkaerő problémák vannak, és sokan ennek ellenére sem hajlandók dolgozni. Tessék megnézni nálunk a balliberálisok milyen elánnak kampányolnak az alapjövedelem mellett. Sokan elfelejtik, de világosan látni kell, hogy a társadalmi juttatások egy bizonyos határon túl az ellenkező hatást éri el ,mint amire létrehozták.

Franciaország volt az első, ahol csendőrség, katonaság, és egyéb rendvédelmi szervek felszólították a politikusokat a migrácó, és a migráció mellett egyre nagyobb számban megjelenő lumpenelemek elleni szigorúbb fellépésre. A liberális politikusok válasza: lépjenek ki a szervezetből. Kommentáljam???

Az  USA 124 visszavonult tábornoka és admirálisa az országot fenyegető veszélyekre hívja fel a figyelmet. A ” Flag Officiers 4  America” nevű szervezet úgy véli, a ” konfliktus a szocializmus, a marxizmus támogatói és az alkotmányos szabadság támogatói között feszül”. Forrás: Magyar Nemzet.

Német egészségügyi miniszter: nem ismerik el a beutazásnál az oltási védettséget, ha az nem az EU-ban engedélyezett vakcina. Ezt háromszor kellett elolvasnom, hogyan lehet ekkora barom valaki? Nem tudok udvarias lenni! Gondoljuk végig ha csak az EU által engedélyezett vakcinákkal oltanánk, hol állna Magyarország, és hol a többi állam? Hány ember halt volna meg napjainkig vakcinahiányban. Máshol írtam most is megismétlem az oroszok március 4-én adták ben a engedélyezési kérelmüket….. hol tart ez, annak ellenére, hogy az Eu is elismeri, hogy minden dokumentációt rendelkezésre bocsátottak. Most elutaznak Oroszországban megnézni, hogy a gyártási folyamat megfelel-e az EU előírásainak. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy egyszer ezt már vizsgálták. A német nagyon egészségügyi miniszter figyelmét valószínűleg elkerülte, hogy a WHO időközben támogatja a kínai vakcinát. DE! nem ez a hab a tortán….rendben van nem utazunk magánemberként Németországba, mert mással oltottak be. Viszont mi lesz így a ipari- kereskedelmi- katonai-és egyéb kapcsolatokkal, főleg Kínával, a Közel-Kelettel és az oroszokkal akiket pont mással oltottak be? Az Eu egyébként is mással van elfoglalva, nevezetesen: megvesztegették a képviselőjüket vagy nem?

Hozzászólások

comments

Leave a Reply