Innen-onnan…. hülyeségeink.

Hát igen,  a hülyeség szembejön, néhány oldal átolvasása után. Na, nézzük:

Miskolcon továbbra sincs  béke az olajfák alatt, ami teljesen érthetetlen. Legutóbb a Fürdő Kft dolgozóit küldték el, majd kaptak egy lehetőséget, hogy fél fizetésért visszaveszik őket. Nevetséges. Két olyan vállalat problémáját nem tudják megoldani, amelyek, ha vége a korlátozásoknak azonnal indulhatna és azonnal termelhetné a bevételt. Ez a MVK Zrt és Fürdő Kft, mások mellett, de most pont ennél a két cégnél áll a balhé. A közlekedési céggel már mindenki foglalkozott a városban. A megállapítás persze a kormány a hibás, és fenyegetődznek, hogy márciusban leáll minden. Még aranyosabb a Fürdő Kft esete, ez annyira szánalmas és rövidlátó megoldás, szinte senki nem akarja elhinni. Ez a cég az amelyik, ha vége a járványnak azonnal indíthatja a strandokat, és indulhat az idegenforgalom is. Most borítékolom, hogy amikor beindul minden létszámhiány lesz minden strandon.

Úgy látszik a BKV-nál sem megy minden rendben. Ők már túl vannak a menetrend tologatásával, ott az a probléma, hogy nem tudnak szabályosan egy közbeszerzési pályázatot kiírni. Most éppen 5,0 millióra büntették őket, korábban a reklámtender miatt 115+5,0 milliós bírságot kaptak a Közbeszerzési Döntőbizottságtól. És….Tüttő Kata buszbérléséről még nem is beszélek. Ja, és mindennek nincs felelőse.

Előjött aztán az SZDSZ nagyon megmondója Vásárhelyi Márta is. A szokásos liberális felsőbbrendűséggel kijelentette, hogy az intézmények leépítése, pl a SZFE egyelő a nácik könyvégetésével. Kétszer elolvastam, igen komolyan gondolta. Az nem zavarja az ős szadeszost , hogy  olyan párttal működnek együtt akik a zsidókat listázni akarták a parlamentben, akiket akkor- jogosan- náciknak neveztek. Aztán soha nem hallottam, hogy elhatárolódott volna Lukács Györgytől. Ugyanis Lukács ténylegesen könyveket égetett, tiltott le. Akit érdekel, olvassa el:  A fasiszta, szovjetellenes, antidemokratikus sajtótermékek jegyzéke / Debrecen 1945 I-III kötet. Ennek alapján kerültek tiltásra irodalmunk nagyjai.

Aztán jött egy meglepő hír is balliberáliséktól:  az LMP  frakcióvezetője  beismerte, hogy álhírt terjesztettek az Eu-ban, mert Orbán nem kapott teljhatalmat, és nem volt diktatúra. Megközelítőleg: ne kiáltsuk diktatúrát, ahol nincs. Ez dicséretes dolog mondhatnánk, de ne felejtsük el, hogy mennyi kárt okoztak, és okoznak ezzel, főleg a helyreállítási alapok tárgyalása esetén. Mindezek mellett a nagy összeborulók lehet, hogy kifogják zárni ezért, ugyanis a nagyon demokrata Fletó nem tűri az ellentmondást.

 

 

Hozzászólások

comments

Leave a Reply