Megint Dobrev Klárika….

Tegnap este megnéztem az ATV adását, igen szoktam ilyent csinálni,van bennem némi mazochista hajlam. Kezdődött a műsor a Lendvai- Kuncze párossal. Lendvait már mindenki ismeri a szokásos erőltetett jópofiságával, két mérettel nagyobb fogsorával végig selypítette a műsort. Ez eddig rendben van, sohasem tartozott a fajsúlyos politikusok közé. Igen, azon az oldalon kevés ilyen fordult meg korábban is. Szóval róla ennyit, már ez is sok volt.

Hanem Kuncze…….na, Ő volt az igazi. Ő, aki Horn Gyulával egy hét alatt privatizálta a magyar energiaipart, 8,0%-os garantált eszközarányos nyereséggel…..igen, jól tetszenek érteni ha trehányul gazdálkodott a külföldi még mi fizettünk neki. Szóval ez az emeber mérhetetlen nagyképűséggel szólt le mindenkit, többek között azt a Tarlóst, aki Demszky ámokfutása után rendbe tette a fővárost. Ez az ember még szabadlábon van, műsorba hívják, és mintha mi sem történt volna osztja a nem létező eszét. Egyébként ez jellemző a mostanában nagyon független korábbi kormánypártokra is… mintha Gyurcsány nem vitte volna csődbe az országot- ne gyertek nekem a hülye szövegével a világgazdasági válságról, és hasonlókról. Mintha nem vettük volna fel az IMF hitelt, az autópályák külföldi tulajdonú pénzügyi konstrukciója… és a többi. Most ezek a nagyon függetlenek borulnak egymás nayakába és indulnak harcba az orbáni diktatúra ellen.

A tegnapi csúcs azonban a ballibbant oldal hazai üdvöskéje volt, nevezetesen Dobrev Klárika, aki végig rikácsolta a műsort, hogy milyen ambiciói vannak….egy szót sem ejtve a behazudott európai nyugdíjakról, az európai minimálbérről, persze Egon sem forszírozta a témát. Ja, hogy mi volt a csúcs? Amikor Rónai Egon megkérdezte tőle, hogy az EU nem akarja kifizetni a határvédelmi kerítés költségeit, és ha tárgyalások folynak az EU-ban a nekünk járó térítésről támogatná-e a kifizetést? Többszöri mellébeszélés után Egon nem ment le a témáról újra rákérdezett a válasz NEM volt.

Tetszenek érteni akinek Magyarország érdekeit kellene védeni az Eu-ban ellenünk szavazna.  Igen, mindig mondtam az Ocskayk, a Hegedűsök közöttünk vannak. És erre a „politikusra” szavazott többszázezer ember Magyarországon. Nyílván szerencsétlenek azt sem tudják mire voksolnak. Igen, és ők azok akik most nagyon „összefognak” és ugyanilyen kaliberű emberekre fognal szavazni.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply