Napi borzalmaink.

Óriási viták mennek a migrációval kapcsolatban, teljes egészében politikai kérdéssé vált. Az ún. ellenzék szerint nincs migrációs probléma azt csak az Orbán kormány fújja fel, mert valami ellen mindig harcolni kell. Háááát….igen a hülyeség ellen valóban harcolni kell, és nagyon jó lenne ha újságíróink magukba szállnának. Mire gondolok? A tragédiákról szóló tudósítások szinvonaltalanságáról, az után követés teljes hiányáról. Nézzük a nagy horderejű eseményeket: Európában 2000-2019 között 1092 halálos áldozatot követelő terrorista merénylet volt…..vonatok, mterószerlvények, tömeges gázolások, és késelések következtében. Óriási ártatlan családi tragédiák, az újságokban néhány felvétel, már hallottam olyan véleményt is, hogy a sokkoló képeket ne hozzuk le. Igen, így laposodunk, válunk immunissá a tragédiákkal szemben. Sehol egyetlen cikk arról, hogy az értelmetlen vallási fanatizmusból származóan hány ember élete ment tönkre, hányan váltak egész életükre nyomorékká, és hány csonka család vegetál, mert nem tudja feldolgozni az óriási trauamát. Napjainkban a németországi merénylő gyalázatos cselekedetét már finomítani igyekvő politikusok is megszólaltak….egy 8 éves gyerek ártatlan halála nem képes gyökeres fordulatot elérni a barom politikusoknál.

Miért történne ez másként, amikor kis hazánkban is fordítva ülünk a lovon. A legemlékezetesebb esemény a whiskey-s rabló ügye volt, és klasszikus példa arra amirők írok. A korabeli újságok hatására már komoly támogatója volt a rablónak, felhasználva ezt megint arra, hogy támadjuk a rendőrséget. Egyre-másra jelentek meg nagyon árnyalt cikkek a rablóról, akiről később is tudtunk mindent, mert a börtönéveiről is rendszeresen tudósítottak, majd kijött és filmet csináltak róla.

Kikről nem beszélt a sajtó? Az áldozatokról!! akik közül sokan az átélt sokk következtében feladta állását, és jó néhányukat a jópofa iszákos legény rokkantnyugdíjas állapotba kényszerített. Hááát…. igen az Ő életük addig sem és utána sem volt címlapsztori. Végül is csak dolgoztak, ellátták családjukat, gyereket neveltek…..semmi extra. Az átélt sokk ezt szorgalmas életvitelt törte derékba.

Németországban még mindig nem hozzák nyilvánosságra a migráns hátterű bűncselekményeket, miközben a lakosság csendesen fegyverkezik. Az USA-ban, ahol szintén borzalmas terrorcselekmények történtek, végrehajtják a korábban hozott halálos ítéleteket. Nem kell hozzászólni e röpke gondolatmenethez…..csak gondoljátok végig…..mi történne, ha gyemekeitek, unokáitok egy nap a fentiek miatt nem jönne haza az iskolából, óvodából.

 

Hozzászólások

comments

Leave a Reply