Eltűnnek a pártok????

Mostanában figyelgetem az ún. ellenzék készülését az ősszi önkormányzati választásokra. Meglepődve tapasztalom, hogy sorban alakulnak az ún. független egyesületek, szerveződések, és ezek mögött korábbról ismert különböző pártokban politizáló emberek tűnnek fel.
Nézzük Miskolcot és most nem az eddig bejelentett polgármester jelöltek az érdekesek, hanem a támogatók. Elsőként zászlót bontott a SZIVE nevű gittegylet, mint nagyon független egyesület, általuk bevalottan 11 fővel. Ez valóban komoly létszám, nem is tudom milyen exponenciális függvény mellett lesznek komoly választó tömeg? Most borítéklom, semmielyen mellett, mert azért annyira ismerem ezt a várost, hogy borítékolni tudom kik vannak benne. Döntően azok a tehetségtelen, politikai- gazdasági dolgokhoz nem értő személyek akik eddig már végig szambázták a miskolci ellenzéki pártokat, különféle egyesülésekhez dörgölődve próbáltak valamilyen tömeget összehozni, nem sok sikerrel…..mint helyi táltos már látom a jövőt: most sem fog sikerülni.
Érdekesebb a Velünk a város nevű másik gittegylet….ja, most szólok, hogy én nem vagyok velük, ne számítsanak rám. Szóval itt is korábban nem sok sikert felmutató politikusok, de ennek ellenére mindenhez értők gyűltek össze. Egy kérdésem van mi lesz a szavazólapon???? a korábbi pártjaik, majd támogatják őket??? és ki fogja finanszírozni a közel sem 2 ft-os költségeket???? És…. a legfontosabb: ebben a formábam mennyire hitelesebbek, mint korábban????
Szóval egyelőre csak ennyi… a későbbiekről a program ismeretében….feltéve ha lesz.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply