Napi hordalék

Óriási hiányérzetem van! A baloldali sajtó által oly sokat emlegetett korrektség…ésatöbbi ellenére egyetlen elnézést kérő írást nem láttam ma a portálokon. Hogy mire gondolok? Néhány hét óta tele volt az ún. ellenzéki, nagyon korrekt sajtó azzal, hogy Weber kirúgja Orbán Viktort a Néppártból. A mindenféle fotó és smink eljárások nélkül egyre inkább Kiszel Tünde  férfiasságára hajazó Dobrev Klárika már az ország tragédiájának nevezte, hogy a Néppártban a Fidesz taccsvonalra került. Hiába, az ellenzék nem tanul semmiből. Emlékezzünk arra amikor miniszterelnökünk nem támogatta Junckert….utólag mondhatjuk igaza volt. Most nem támogattuk a jelentéktelen Webert megint igazunk lett. Kérdés: frakcióvezetőként mennyire lesz bosszúálló a kis senki, aki az elmúlt hónapban mindenkihez dörgölődött, és mindenkit elárult???? Aztán hol van a hazai szocikkal szambázó Timmermans….ugyanúgy mély repült, mint a hazai szocik. Erről jut eszembe a szociknak Victor Ponta sem jött be annak idején. Néhány hete, talán ezen az oldalon írtam, hogy figyeljünk a francia Michel Barnier-ra aki 2016 óta az Eu főtárgyalója a Brexit kapcsán. Egyre erősebb a pozíciója….egyébként is érdekes, hogy a nem kampányoló embereket, megválasztásuk esetén a sajtó meglepetésként kezeli…..pedig ők azért nem kampányolnak mert dolgoznak!!! Ez vonatkozik kis hazánkra is….csak meg kell nézni, hogy kikkel van tele a média.

Minden kommentár nélkül a Miniszterelnök fia egyik elit alakulatunknál letette a katonai esküt. Tehát az életét tette fel, mint sok más bajtársa az ország megvédésére, és amióta világ a világ ezt pártállástól függetlenül a legnagyobb elismerést érdemlő dolog. Elém úszik a nemrég múltból amikor hasonló beosztásban lévő ember gyermeke colát, cukrot tulajdonított el….. tudom ez utóbbi gyerekes csíny volt.

Végére a legdurvábbat: az anarchista Momentum-remélem ennyi is lesznek a politikában- nyíltan hirdeti, hogy a fideszesek házait, esetenként a vagyonát is elkoboznák-milyen bírói eljárás alapján ez még nem tisztázott-és újra osztanák. Ugyan kiknek??? Csak emlékeztetnék, a magyar történelemben nem is olyan régen, úgy 1944-ben volt ilyen. Ők valószínűleg nem tanulták, utána kellene nézni….de nagyon sürgősen, és nagyon alaposan még mielőtt baj lenne belőle. Ja, és ők szoktak fasisztázni……

 

Hozzászólások

comments

Leave a Reply