Dobrev, Kálmán….elkezdődött.

Korábban már írtam, hogy cca 500.000 honfitársunk a DK- ra szavazott, elfelejtve a családi hátteret: Apró Antal gyilkos ösztöneit 1956 után, a pártállam feltétel nélküli kiszolgálását Piroska mama részéről, némi titokszolgálati felütéssel, majd megérkezett nem tudom hányadik feleségéhez a pápai karrierista, proligyerek. Ráadásul II. János Pál ellen elkövetett merénylettel kapcsolatban,majd minden titkosszolgálat megállapította a bolgár vonalat, több helyen említve Klárika papáját, bár az egész merénylet háttere a mai napig nem tisztázott és a titkos irattárak szokásuknak megfelelően hallgatnak. Fletó kormányzása ismert: a külföldi magyarok megtagadása, 2006-ban a békésen ünneplő, nép provokálása, majd szemkilövetés, lovasroham,vízágyú…ésatöbbi. És… erre megjelenik az ájtatos manócska Klárika képében aki hazugságok tömkelegével- európai nyugdíj, ami nincs , európai minimálbér ami szintén nincs és még sok minden ami nincs- hülyíti a magyar választókat…..már akit lehet, és úgy látszik fél millió embert igen!! Azt hiszem a magyar IQ szinttel komoly problémák lehetnek bizonyos rétegeknél.

Már korábban is írtam, hogy sok jóra nem számíthatunk, felidézve Niedermüller Péter- az én fogalmaim szerint hazaárulással felérő-szereplését a korábbi ciklusban. És….nem is kellett sokáig várni. Jött Klárika és máris bepanaszolta a hazáját minden fórumon!!

Ma fél millió ember nem látja, hogy az Európai Unió-t illetően Gyurcsányék erős szereptévesztésben vannak. A EU nem az nagybácsi akihez oda lehet szaladni és panaszkodni, hogy az a csúnya Orbán elvette a labdánkat. Az Európai Uniónak nevéhez méltóan európai összproblémákat kell megoldania, lehetőleg minden tagállam gyarapodására, nem pedig belpolitikai sérelmekért egy barackot nyomni a Klárika fejére. Egyébként az ő belpolitikai sérelmüket a választók nagyon nagy többsége elutasította. Klárika abszolút ” felkészültségét” bizonyítja-állítólag Ő jogász is- hogy fogalma sincs  a szubszidiarítás elvéről ami az EU egyik alaptézise. Egyébként az Ő és hasonszőrű pártok megjelenése az Eu Parlamentben  az európai döntéshozás problémáira is rávilágít. Erről majd később írok egy cikket.

Nézzük tovább: a héten bejelentették, hogy a rendkívül nagy várospolitikai, közigazgatási gyakorlattal rendelkező, Kálmán Olga a DK főpolgármester jelöltje. Klárika az indoklásban kiemelte: Olgica legfontosabb erényét…..töretlen harcát Orbán ellen. Rövid nevettető röhögés után itt mentem át sírásba. Ennyi elég, hogy töretlenül harcolt a kormányfő ellen???? Akinek teljesítményét Olgicától némileg fajsúlyosabb emberek, nemzetközi intézmények is elismerik???? Déja vu érzésem van……beúsznak elém az elmúlt időszak párt által kinevezett igazgatói akiknek egyetlen pozitív tulajdonsága partizán mivoltukból fakadt. Az általuk elért eredményeket láttuk, és most 30 évvel a rendszerváltás után megint a pártérdekek a meghatározók,és nem szakmai tudás!!! Bár……ha belegondolok Klárika nem tehet róla ebbe született bele, ezt tanulta otthon, akár mondhatjuk is, hogy egy jól nevelt kislány, mindig végrehajtja amit mondanak Neki otthon a rablott villa kényelmes szalonjában.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply