Ami a választások mögött van.

Ahogyan ígértem folytatom a választásról szóló cikkeimet, megemlítve azt is, hogy sokan kedveltétek, és a hozzászólásokban pozitív módon kiegészítettétek. Úgy döntöttem, hogy most a PC- azaz politikailag korrekt-beszéd nélkül közelítem meg a témát. Elöljáróban ezt PC konstrukciót sohasem kedveltem, mert nagyon alkalmas a lényeg elfedésére, csupán azzal ,hogy nem nevén nevezi a dolgot, hanem szépen körülírja, ami a kevésbé iskolázott emberek számára máris érthetetlenné teszi a témát.

Szóval essünk neki: korábban írtam, hogy cca 550.000 ember szavazott a DK-ra, amelyet Gyurcsányék teljes mértékben felügyelnek. Miután nagyon sokan korunk történéseit elfelejtik idézzük fel ki ez az ember? PC nélkül  nyugodtan írhatjuk, egy alkoholista, büntetett életű apának a gyermeke aki beházasodva a pártállami elit családjába, mutyi milliárdossá vált. Ez úgy történt , hogy Apró Piroska a Hitelbank felügyelő bizottsági tagja , vagy elnöke a feltörekvő proligyereknek hamuba sült pogácsa helyett 700,0 millió ft-ot adott, hogy vállalkozzon. Ez ugyan ellentétes volt az akkori privatizációs törvényekkel,de ez az átmentett állampárti vezetőket sohasem zavarta. Fletó pedig ott folytatta ahol elkezdte, most csak röviden az összes vállalkozása ellen indított vizsgálat nem BŰNCSELEKMÉNY hiányában, hanem elévülés miatt szűnt meg. Aztán kibulizták neki a miniszterelnökséget, a végeredmény ismert- sőt lassan könyvtárnyi irodalma van-az országot a csőd szélére juttatta. És….gondolom ahogy egy jó családban illik a kedves feleség mindezen ügyekben támogatta derék férjét.

Sajnos a mese itt nem ér véget, hazugság kampánnyal amit Klárika ájtatos hangon hazudott végig az Európai Egyesült Államokról, az európai nyugdíjakról..stb ezt már korábban leírtam nem akarom ismételni önmagamat. Dobrev Klárának nem Gyurcsány Ferenc a legnagyobb nehezéke, bár az sem kevés hanem a nagyapa, amit nem lehet lesöpörni úgy, hogy akkor még nem is éltem!! Ha az 550.000 ezer ember végiggondolta volna a történelmet, akkor rájön, hogy ezzel a szavazással megtagadta 1956 emlékét, felmentette a vérbírókat, és meggyalázta azokat az embereket akiket pártállam évekig karanténba tartott!! Nos, PC beszéd nélkül ez az én olvasatom a mostani választásról.

De, gondoljuk tovább….mi történne, ha Németországban valamelyik náci bűnös unokája politikai pályára lépne??? Vagy akár kis hazánkban is valamelyik nyílasvezér unokája igyekezne a parlamentbe???? Szóval vannak megbocsátható és megbocsáthatatlan bűnök.

A kérdés meddig??? Ez többségi véleményt igényelne, talán íránymutatásul, a Kennedy gyilkosság vizsgálati anyagát egy emberöltőre titkosították, egy esetleges polgárháborútól tartva-ugye milyen demokratikus…és ezt demokráciát exportálják- ezt 75 évben határozták meg. Hát…kb ennyi ideig nem léphetnének politikai pályára.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply