Napi hülyeségeink

Nézem a közösségi portálokat, a szellemi színvonalat figyelve sajnos nem javul a helyzet. Most három téma körül forognak a nagyon felkészültek. Változatlanul vezet az oltás: ember kísérlet harsogja az egyik tábor. Hogy fenébe ne lenne az, az influenza is az volt a maga 40,0-50,0 %-os védettségével. Nehezíti továbbá a helyzetet, hogy a vírusok felfedezése után ha jól emlékszem az 1890-es évek, 1972-ben kapott Nobel díjat egy orvos, aki elvégezte a vírusok rendszerezését. Tulajdonképpen ezek az emberek azt nehezményezik, hogy cca 50 év alatt az 5000 vírusról nem tudunk mindent. Társulnak ehhez aztán a politikusok, újságírók, Ők hirtelen statisztikusok lettek….nem jók az adatok, nem ezt kértük, rossz a csoportosítás..és a többi. Csak azt felejtik el, hogy a lakosság egészségügyi állapota olyan, hogy az eddig kezelt 8 betegségből nehéz megmondani, hogy mi vitte el a pácienst? Aztán a nagyon kitartók, azért sem, nem is járvány, csak szövegelnek, ijesztgetnek…..ehhez csak annyit, hogy eddig 250,0 millió ember betegedett meg és több mint 5,0 millió ember meghalt. Most mindenki örömmel veszi fel a gazdaság teljesítménye után járó prémium kifizetéseket, de arra nem gondolnak, ha tovább fertőzik honfitársaikat, akkor lehet, hogy újabb korlátozásokat kell bevezetni, és a gazdaság teljesítménye csökkeni fog.

Hatósági benzin ár: nem így kellett volna harsogja az anarchista ellenzék, még mindig magas, nyerészkedik a kormány, egyszerűen nem tud a kormány olyan intézkedést hozni amit az ellenzék csuklás nélkül elfogadna.

Jelenleg úgy nézünk ki, ha a kormány holnap mindenkinek adna egy kiló 14 karátos aranyat, másnap már elindulna a suttogó propaganda: eredetileg 18 karátost adtak és másfél kilót, de a többit ellopták. Hát, itt tartunk Kedveskéim, és még csak most szökik szárba a kampány.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply