Kis morbidok lazításként

A sok politikai téma mellett, néhányan hiányolják, hogy háttérbe szorultak a vidámabb témák. Sajnos ez így van, mert az elmúlt években olyan barátok mentek el, akikkel egymást inspirálva jobbnál- jobb történetek kerültek fel a közöségi portálra. Bár ahogy a politikai helyzet kinéz kis hazánkban….hát néha az maga a vicc kategória. Na, nézzük:

Honnan tudja a vak ejtőernyős, hogy közel a föld?  Lazul a kutya póráza.

Csengetnek:  Jó napot kívánok, az összeíró vagyok.  Az meg mi?  Azt próbáljuk kideríteni, hányan laknak Magyarországon? Háááát, akkor nagyon rossz helyre jöttek…..fogalmam sincs.

Riporter a lottó ötös nyerteséhez: Minek örül a legjobban, most hogy milliárdos lett? Annak, hogy a feleségem abbahagyta a főzést.

Kiderült miért tágul a világegyetem……mindenki Chuck Norris elől menekül.

Mentalitás: betelefonálnak az áramszolgáltatóhoz   Halló áramlopást szeretnék bejelenteni. Honnan tudja, hogy lopják az áramot? Hááát….én csináltam a rendszert, de nem fizették ki.

Az ön horoszkópja a következő napra:  Rengeteg dicséretet fog kapni a munkatársaitól, ismerőseitől, és virágözön fogja elárasztani. Ne lepődjön meg….minden temetés ilyen.

Nő a tükör előtt illeg-billeg, majd ránéz a férjére……Hmmm, tulajdonképpen nem is érdemelsz jobbat.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply