Dr. Kásler Miklós és a csahos kutyák

Korábban már írtam itt az oldalon, hogy a balliberálisok előbb-utóbb kisütik, hogy nem is volt járvány, az egészet Orbán találta ki, és a szokásos lózungok.  Ezért nem ragad az emberfia egeret, megszoktuk, hiszen szellemtörténetünk óriásait nem az ún. baloldalon kell keresni. A járvány alatti nemtelen támadásuk azonban úgy tűnik új harcmodort vett fel. Mivel tudják, hogy az egész kormányt egyszerre nem lehet támadni, és ez  eddig is sikertelen volt, most nemtelen, aljas, és hazug támadásaik egy-egy ember ellen irányulnak. Csak meg kell nézni az ellenzéki portálokat, hogy teljes össztűzzel támadják Kásler Miklós miniszter urat. Világosan látszik, mintha központi parancsra tennék. Ezen nem is csodálkozom, hiszen ehhez szoktak hozzá a pártközpont mindig megmondta a tutit, a szorgalmas tagok pedig végrehajtották azokat. Most óriási felhajtás van a kórházi ágyak felszabadítása körül, és mindenki különböző levelekből idéz, kinek-kinek a szájíze szerint. És…. teszik ezt főleg úgyhogy már a járvány csendesülő ágában, visszamenőlegesen szövegelnek. Elfelejtve azt a tényt, hogy senki sem ismeri a vírust, mai napig kérdőjelek tömkelege tornyosul, vakcina még a láthatáron sincs, de a „nagyon megmondók” már mindent tudnak. Nos, láttam az idézett leveleket, amelyből egyetlen dolgot lehet levonni, sajnos egyetemi végzettségű embereknek is szövegértési problémájuk van. Most nyelvészkednek….mit jelent az ágyfelszabadítás….és a többi. Nézzük a konkrét tényeket, amiből kiderül, hogy miről beszélünk.

„A magyar kórházi ágyak kihasználtsága tavaly 66,0 százalékos volt, ami azt jelenti, hogy a kórházi ágyak 34,0 százaléka eleve üresen állt. Az első magyarországi fertőzés megjelenése után- ahogy világszerte mindenhol-az elektív műtétek központi szabályozása mellett, a betegek jelentős része önként lemondott a halasztható beavatkozásokról. Ez március végére további 24,0 százalékos szabad ágyszám növekedéssel járt. Így amikor a miniszter utasításba adta a kórházaknak, hogy szabadítsák fel az ágykapacitásuk 60,0 százalékát, akkor már az ágyak 58,0 százaléka szabad volt. Tehát mindössze további 2,0 százalék szabad ágy biztosítása volt a feladat.” Forrás: EMMI közlemény 2020. 04. 22. 17 ó 45 perc. Megjelent: a Magyarország Kormánya hivatalos oldalon. Szóval erről ennyit,és még egy megjegyzést a mai napig egyetlen panasz nem érkezett sehová, az embertelen ágyfelszabadítások miatt. Viszont van ennek a támadásnak egy nagyon szemét oldala. Olyan képviselők, senkiházi fake news gyárosok mentek neki a professzor úrnak, akik életükben még az orvosi egyetem közelében sem voltak, sőt azt sem tudják, hogy vannak ilyenek.

Nézzük röviden a teljesítményét: sebész, szájsebész, plasztikai-rekonstrukciós sebész és klinikai onkológus szakorvos. Tanszékvezető egyetemi tanár, az MTA doktora. 1992-től az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. 1993-ban megalkotta a WHO által akkreditált Nemzeti Rákkontroll Programot, amely a Közép-Kelet-európai országok mintaprogramja is. Neves történész kutató, több munkatársával együtt nemrégen jelent meg könyvük:  A Mátyás-templomban elhelyezett Árpád-házi csontvázak azonosítása címmel. E munka komoly nemzetközi visszhangot váltott ki, hiszen a DNS vizsgálatokba komoly külföldi egyetemek kutató laborjai is részt vettek.  Ezt az embert támadják a Bangónék, Szabó Tímeák, és többi szerencsétlen. A legaljasabb Korózs Lajos volt aki az ATV-ben így fogalmazott: én nem tudom milyen orvos lehetett….de nem fogja kitölteni a ciklusát, arról teszek, és a többi. Nehezményezte, hogy keveset van a Parlamentben, világos, olyan feladat volt és van a vállukon-és az egész háttér szakértői csapatnak- amiről ez a szerencsétlen Mszp-s hülye soha nem hallott.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply