Mi vár még ránk az Unióban?

Jönnek a hírek, mennek a hírek, esküszöm néhányuk a vicc kategóriájába tartozik.  Nézzük  a legfontosabbat: lezajlott a nagy balliberális dzsembori az Európai Parlamentben. Néztem az élő közvetítést, mert mazochista vagyok. A végeredmény: összejöttek kb. 25-30-an és elmondták a szerintem a mások által előre megírt szövegeket. Ja, hogy miről….hát a magyar „diktatúra” rendeletről, ahogy ők nevezik, és amit a koronavírus tett szükségessé. Szóval a kormányt szidták,  amely ezekkel a rendeletekkel sikeresen védekezett a járvány ellen. A kiemelkedő teljesítményt nem kell szégyellni, ahogy a sportban is büszkék vagyunk rá. Ebben az esetben a kormány által létrehozott Operatív Törzs vezetésével és megfelelő állampolgári hozzáállással komoly nemzetközi eredményt sikerült eddig felmutatni. Ezt úgyis sikerült, hogy az ellenzéki nagyon felkészültek ehhez bizony semmit nem tettek hozzá a süket kritikán kívül. A Kedves ellenzéki olvasók , ha befejezték gyalázásomat, mint fidesz bérenc, és a többi, csak gondolják végig mit tettek vezetőik az elmúlt időszakban? Ők úgysem fogják elismerni, térjünk vissza amiért ez a cikk megszületik. Szóval az Európai Parlament, amely nem adta meg a lehetőséget a magyar kormánynak, hogy véleményét kifejtse, persze szigorúan a demokrácia jegyében, hatalmasat alakított. Ami röhej, nem volt mit támogatni, és nem volt mit megvitatni, mert az  Eu illetékes bizottsága semmilyen elmarasztaló javaslatot nem tett!!!! Sem elmarasztalót, sem pozitívat, semmit….tehát lényegét tekintve a Parlament a semmiről ülésezett. Régen mondom, írom az egész Uniót már tíz évvel ezelőtt meg kellett volna reformálni. Színvonal alatti politikusok tömkelege került be. Nálunk döntően a listás szavazásnak köszönhetően. Nézzük meg, hogy hazánk legnagyobb ellenségei a teljesség igénye nélkül hogyan szerepeltek a hazai választásokon. Cseh Katalin egyéni választó kerületében 2,51 %, azaz 1086 fő szavazatát nyerte el. Donáth Anna hasonló „eredménye” 3,94 % ami 2213 főt jelent…..ennyit egy népesebb rokonságból összelehet hozni. Na, kérem szépen ha a két választó kerületben ennyire értékelték Őket, akkor az azt jelenti, hogy annak  a kis közösségnek a problémáit sem ismerik, és így képviseletre alkalmatlanok.  Mindezek után egyetlen kérdés marad: ezzel a háttérrel, mit tudnak Ők hozzátenni az európai értékekhez, az európai gazdasági fejlődéshez…..és ne soroljam? Dobrev Kláráról most ne is beszéljek. Erről egyelőre ennyit.

A másik lényeges dolog amit nem kezel megfelelően a média: Karácsony Gergely állítólag teljesen önállóan döntött, és engedélyezte 84 fa kivágását! Azért vannak teljesítmények kis hazánkban, és mindezt úgyhogy szinte állandó vendég volt az ATV-ben ahol szinte naponta magyarázta, hogy képtelen döntéseket hozni, mert nem kapja meg azokat az információkat, amit szerintem bárki letölthet a netről. Ja, és a pénzhiány majdnem mindig visszatérő probléma nála.

Szóval ennyi röviden, de mint a sámán látom a jövőt. Következő időszakban alapos elemzések után a ballibbantak megállapítják, hogy nálunk nem is volt járvány, csak beszűrődött. Mindez arra volt alkalmas, hogy Orbán Viktor diktátor legyen, aztán komoly ” szakemberek” fognak nyilatkozni, hogy drágán szereztük be a védőeszközöket, aztán nem is megfelelőek ezek az eszközök… és a jó Isten tudja mit fognak még kitalálni? Hát per pillanat itt tartunk a karantén enyhítése tájékán.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply