Egy-két vicc és hétvégi előzetes.

Nem csitulnak az indulatok, sem a politika, sem a sport területén. A politikai ismert ki állhat Borkai zsarolása mögött, a sport területén, pardon, rosszul írtam, szóval a foci területén a legutóbbi válogatott szereplés a meghatározó. Érdekes, hogy mennyi hasonló jellemvonása van e két területnek. 2016-ban írtam egy cikket ezen az oldalon..Nyílt levél Csányi Sándornak címmel, azt fogom leporolni, illetve kiegészíteni, az azóta elért „eredményekkel”. Aztán hét végére kissé górcső alá veszem a nagy sláger területet, amit klímaváltozásnak hívnak. Szeretném ráirányítani a figyelmet arra, hogy mennyire nem a valós problémákról beszélnek a politikusok.

Addig is néhány vidámság:

Két régen nem látott barát találkozik: hallom, hogy megnősültél? Igen, jön a válasz, és azóta nem söröztem veletek, nem horgászom, és nem járok meccsre. És, ezért bánkódsz? Nem, jön a válasz bánkódni sem lehet.

Szőke nők a folyóparton: honnan van itt ez sok kavics? Idehordta a folyó, mondja a másik. És, hol a folyó? Elment kavicsért.

Kedvencem D. Klárika óriási kirohanást intézett a kereszténység ellen az üres parlamentben. Csak közlöm vele, hogy zuhanó repülőgépen, vagy süllyedő hajón elég kevés az ateista.

Komolyra fordítva hétvégén jön a fent beígért két cikk.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply