Napi morfondírozás, több témában

Kitűzték Trump és Orbántalálkozó időpontját: május 13. Ami szerencsés ebben, hogy 13-a nem péntekre esik, a témák még nem ismertek,de én borítékolom őket:
-vegyünk cseppfolyós gázt, tovább erősíteni a NATO-n belüli katonai együttműködést, ennek keretén belül két téma lehet érdekes….vegyünk fegyvereket tőlük….esetleg néhány száz fős állandó katonai jelenlét, és végül vizsgáljuk felül az eddigi orosz-kínai gazdasági kapcsolatokat. Ezt kb. egy óra alatt közlik velünk,ez ugyan több lesz mint anno Medgyessy /1/2óra /. És…mindezt mint egyenrangú szövetségessel.
Közben holnap megjön a Moody’s hitelminősítő gittegylet….két dolgot várok,ha felminősítenek akkor tudják, hogy a Trump-Orbán találkozó milyen kimenetelű lesz. Még külföldön maradva, beindult a suttogó propanganda, nevezetesen: Merkel marad vagy sem? Ő kijelentette, hogy az UNIÓ-ban vállalna magasabb vezetői posztot….ettől óvnám, mert a majdnem érettségizett Martin Schulz is elnöki címre pályázott volna, és látjuk mi lett a vége.
Belföld, sőt szűkebben kis városunkban átadták a feújított Selyemréti uszodát, ehhez természetesen mindenki hozzászólt, ocsmány, mi került ebben 1,7mrd-ba…stb. Egyetlen hozzáértő nem érdeklődőtt a gépészeti berendezések iránt, mit cseréltek, kellett-e cserélni, és az mennyibe került??
Örömhír is van a Munka Ünnepén az Avasi Romaközösség is majálist tartott….hiányérzetem is van a muszlim közösség nem ünnepelt, valószínűleg ők még nem tudják mi az a munka???? Hááát ennyit mára.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply