Kis magyar paradoxon, és ez-az

Szóval végre az ország értelmesebb részének köszönhetően, akik megkapták az oltást, lehet tüntetni ismét. Az ellenzék rögtön kihasználta, pont azok akik végig az oltás ellen kampányoltak, bár ezt sumák módon titkolni igyekeztek. Az mindegy, hogy mire hivatkoztak, az eddigi eredmény a kormányt igazolta. Azért gondoljuk végig mi történt volna, ha történetesen Ők kormányoznak, mert az Unió valahogy néhány vakcina vizsgálatával nem nagyon igyekszik, pl. a Szputnyikot teljes dokumentációval március 3-án nyújtották be és azóta kétszer vizsgálták a gyártási folyamatot. Na, menjünk tovább. A nagyon felkészült ellenzék rögtön nekiment a Fudan egyetemnek. Most tessék figyelni a szokásos lózungok helyett egyre markánsabban fogalmazzák meg, hogy jelenléte gondot okozna több más hazai egyetemnek. Miért is? Mert kiderülne, hogy néhány egyetem oktatógárdája miatt nem tud eredményt felmutatni. Gondolok itt a bukott politikusokat, megmondókat alkalmazó felsőoktatási intézményekre, hogy aktuális legyek pl. Karácsonyra. Ez ugyanaz a helyzet ami miatt létre kellett hozni a Magyarságkutató Intézetet, mert a MTA-n belül bizonyos korok kutatása eleve reménytelen volt. Szóval gondolkodni kellene mi ellen tüntetünk? Friss hír, hogy a leszólt Kína bekapcsolta a „mesterséges Nap” becenevet viselő FUZIÓS REAKTORÁT, az EAST-t. Rögtön rekordot döntött 101 másodpercen keresztül tudott a Nap maghőmérsékletének nyolcszorosát jelentő 120 millió Celsius-fokos hőmérsékletet fenntartani. Egyébként a 160 millió Celsius-fokot is elérte, amit 20 másodpercig tudott tartani. Kérdezem ismét mi ellen tüntetnek a balliberálisok? Kína tudományos- technikai eredményei ellen, amit az az egész világ csodál, és irigyel. Tetszik vagy nem, de ez a vers vége, és ha ez igaz, akkor Isten mentsen hogy még egyszer kormányra kerüljenek. Tudom, az a a baj, hogy rájuk szavazók nagy része azt sem érti meg, miről írok.

Más: korábbi írásaimban jeleztem, hogy Dobrev Klára bőséges muníciót fog adni nekünk. Nos, tegnap tiszteletét tette kis városunkban, végig néztem a produkciót, hát ez volt a demagógia, a csúsztatások non plus ultra-ja. Volt ott minden 28.000 ft-os nyugdíj, és a többi. Imádom ezeket az országjárásokat, ő a Mester eljött hozzánk, oktatta az ott lévő kb. 70 embert, majd néhány kérdés és távozott. Csodálom Őt ennyi idő alatt feltudta mérni, milyen Miskolc helyzete, mik a problémák….szóval röhej az egész.

A héten történt más is, ami felnyomta a miskolciak vérnyomását…napvilágra hozták a Ellipsum- aki nem tudná, az új tapolcai wellness központ-árait. Nem részletezem, erről csak annyit, hogy tessék már összehasonlítani a Palatinus áraival a miskolcit. Arról az alapvető marketing törvényről már nem is beszélnék, ahol egy új létesítménynél célszerű bevezető árakat alkalmazni, és folyamatosan, felmérni a véleményeket, a szolgálatás színvonaláról, árakról. Ja, és az egyéb szolgáltatások, mint büfék, éttermek stb árairól még szó sincs. Az árak azért is érdekesek, mert nincs mindenáron való bevétel szerzési kényszer, mert a kormány az ez évi működési költséget-700,0 millió ft-ot- biztosítja.

A legnagyobb csapás egy másik hír: TRANSZNEMŰEK IS RÉSZTVEHETNEK AZ OLIMPIÁN! Ezzel  az ókorig visszanyúló, magasztos eszmék által létrehozott mozgalmat nyírták ki. Az én generációm másodszor találkozik ezzel, először a Momentum őrültsége és most a magukat liberálisnak valló nemzetközi csőcselék miatt. Hát ennyi a hétről.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply