Morfondírozok

2021.03.04-én bejelentette az Európai Gyógyszerügynökség, hogy megkezdte az orosz vakcina vizsgálatát. Tetszenek érteni? MOST. Aztán kérdezem, mi lesz most az ellenük meghirdetett szankciókkal? Vagy ez megint olyan lesz, mint az USA szankciói korábban…..amikor az amerikai űrrepülők 2017-18-ig Szojuz hajtóművel repültek? Vagy a németek mostani szövege a szankciókról…..de lassan befejeződik az Északi Áramlat 2 beruházás. De, a mi Erős Pistánk és mezőgazdasági termékeink dinamikusan hozzájárulnak az orosz technológia dinamikus fejlődéséhez, ezért tilos kivinni. A ballibantakon kívül ki hiszi még el, hogy az EU-ban rendben van minden?

Elég sokan olvastátok a Számadó Füzetekkel kapcsolatos észrevételeket. Ezzel kapcsolatban javaslom VV-nek ha ilyenek  a mérlegadatok is, azonnal kezdjék meg az önrevíziót, így olcsóbban megússzák a mérlegvizsgálatot.

Cementgyár: ismét fellángolt a vita kell-e Miskolcnak a cementgyár újraindítása? Mennek a vélemények pro és kontra, főleg pártpolitikai felütéssel. Én csak egy dologra hívom fel a figyelmet, hogy az EU legutóbbi elsősorban a szállóporra vonatkozó felmérésben a Sajó völgy az első háromban szerepel, amire rövidesen szankciók várhatóak.

Diósgyőri vár: hatalmas vita megy a látogatottsággal kapcsolatban. Rostás volt fő építész szerint a rekonstrukció révén óriást nőtt  a látogatottság. Az ellenzék rögtön hozzátette, de a korábbi rendezvényekkel együtt akkor is nagy volt a látogatottság. Csak halkan mondom, kit érdekel ez a számháború? Inkább üljenek össze, és nézzék meg, hogy az építés befejezése után milyen rendezvényeket lehet visszahozni és a kettő együttes hatásaként lehet, hogy duplájára nőne a látogatottság. Az idegenforgalmi bevételek, nagyon kellenének a városnak.

Szivárvány koalíció: büszkén hirdetik az összefogást, lelkük rajta, nekem más véleményem van erről. Akik elnevezték a koalíciót tudják egyáltalán milyen jelenség a szivárvány? Igen, optikai, és fő tulajdonsága, hogy pillanatnyilag létrejövő légköri képződmény, hogy a politikusok is értsék nem tartós. állapot. Na, most jó kérdés, hogy a politikában mi a tartós és a nem tartós állapot……szerintem a választásokig talán kitart.

Hozzászólások

comments

Leave a Reply