Mit vásárolt fel a Mészáros csoport?

Napjainkban tele a balliberális sajtó a Balaton és környékének új tulajdonosi körével, óriási árakról, a szabad strandok eltűnéséről és amit szoktak….hazudnak, és hazudnak. Nos, néhány kisebb észrevétel: a magyar gasztronómia nem ismer olyant, hogy balatoni lángos, mert ezzel van tele minden, amit ráadásul 1500-2000 ft-ért adnak, és ugyanez a helyzet a hekkel is. Szóval a fogalom nem létezik, de létezik a rabló, harácsoló balatoni vállalkozó. Erről ennyit. Visszatérve az új tulajdonosi körre ez bizony ugyanaz a helyzet, mint a Népszabadsággal és a Népszavával történt. Mindkettő 100%-ig pártkézben volt, majd egyes „nagyon közgazdász elemek” elkezdték eladogatni az üzletrészeket, egészen addig amíg könnyedén felvásárolható lett az egész halmaz, ami a aztán meg is történt. Ezért természetesen az kormány a hibás, ugyanúgy, mint az Index szétveréséért. De, csináltak Ők ettől nagyobb baromságokat is, és ez a cikk erről szól.

Kérdezem ismét: mit vásárolt fel a Mészáros csoport? A balliberális válasz a közvagyont, a Balatont, és máris mennek tüntetni. Szó sincs erről Kedveskéim! Nem a közvagyont és nem a Balatont……hanem a korábban óriási felhajtással belengetett Balaton fejlesztés bedőlt portfólióit. És ebből következi, hogy a Balaton part beépítése sem az Orbán kormány alatt indult.

Találtam egy nagyon jó összefoglaló írást, amely kronológiai sorrendben taglalja a részleteket, ehhez semmit nem szabad hozzátenni.

Olvassátok el a következő oldalt:   https:// adatfolyam.hu / 2020/07/22 / igy-arusitottak-ki a balatont-hazugsagok-es-a-a valosag /

Hozzászólások

comments

Leave a Reply